Jennifer Lawrence, apariție nud pe coperta unei reviste celebre

12 august 2017 20:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Frumoasa actriță americană, Jennifer Lawrence (26 de ani), s=a dezbrăcat de inhibiții și de haine și a decis să pozeze nud pentru o revistă de modă celebră. Fotografia a ajuns și în mediul online, unde a sucit mințile a mii de internauți.

Jennifer Lawrence a pozat aproape goală pentru revista Vogue, iar recultatul a fost publicat și pe Instagram, unde a adunam like-urile a mii de admiratori, potrivit Daily Star. Un lucru este sigur: în fața camerei de filmat sau de fotografiat, Jennifer nu este niciodată rușinoasă și știe să atragă atenția.

De asemenea, actrița a renunțat și la machiaj, ceea ce i-a conferit un aspect cât mai tineresc și natural care a făcut furori pe rețeaua de socializare. „La cei 26 de ani ai săi, Jennifer Lawrence este deja una dintre cele mai de succes și mai celebre actrițe de pe planetă. A fost de patru ori nominalizată la Premiile Oscar și a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță”, a fost adăugat pe pagina oficială a revistei, în descrierea incendiarei fotografii.

Mai multe