Jennifer Lopez, acuzată că se îmbogăţeşte de pe urma dictatorilor şi a criminalilor

15 iulie 2013 17:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez a fost criticată dur de Fundaţia pentru Drepturile Omului pentru că a susţinut un concert la ziua de naştere a liderului Turkmenistanului, Gurbangulî Berdîmuhamedov

Ţara, fost membră a blocului sovietic, e cunoscută pentru gravele încălcări ale drepturilor omului, dar reprezentănţii lui Jennifer insistă că vedeta nu a ştiut că poporul e oprimat.

Însă Fundaţia pentru Drepturile Omului susţine că nu e prima dată când Jennifer a cântat pentru un lider controversat. Ba chiar, ei spun că au documente care dovedesc că artista a câştigat "peste 10 milioane de doleri cântând pentru dictatori şi hoţi din Europa de Est şi Rusia".

"Explicaţia că ea nu avea habar e credibilă într-un sigur caz, dar se clatină când incidentul se repetă. Aici nu e vorba de ignoranţă, e vorba de lăcomie", a declarat preşedintele fundaţiei, Thor Halvorssen.

Jennifer se pare că a mai cântat pentru un birocrat rus acuzat de corupţie, Alexander Yolkin, în 2012, iar în 2011 a susţinut un concert la o nuntă unde a fost invitat liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a cărui armată privată este responsabilă cu numeroase asasinate, răpiri la comandă și agresiuni sexual.

Mai multe