Jennifer Lopez, acuzată că se injectează cu botox! Ce a răspuns

18 ianuarie 2021 15:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez s-a enarvat pentru că a fost acuzată că și-a injectat botox în față. ”Secretul frumuseții mele este că îmi iubesc pielea”, a spus diva.

Jennifer Lopez (51 de ani) s-a enarvat pentru că a fost acuzată de o persoană care o urmărește pe rețelele sociale că și-a injectat ”tone de botox” în față. Observația răutăcioasă a fost pusă chiar la un film postat de divă pentru a-și promova produsele de frumusețe. ”E fața mea naturală”, a ripostat diva, adăugând: ”O spun pentru a 500-a milioane de ori. Nu am folosit nciodată botox și nu mi-am făcut operații estetice. Folosiți produsele mele de frumusețe și vă veți simțiți și voi bine în pielea voastră”.

Vă vine să credeți că și Jennifer Lopez s-a luptat cu îndoielile? «Am suferit mult»

WOW Jennifer Lopez, goală pușcă la 51 de ani. Corpul ei pare sculptat

Diva a dezvăluit și secretul trupului ei perfect

La vârsta ei, actriţa Jennifer Lopez are încă un corp de adolescentă. Vedeta a ţinut secret până acum cum reuşeşte această performanţă. Diva a spus că secretul este că a renunţat la hrana animală. “Când se vorbeşte de vegetarieni sau de vegani, toată lumea se uită chiorâş. Ei, bine, pe mine m-a ajutat să mă menţin tânără. Când am început să adopt această alimentaţie, am slăbit între 3,5 şi 4,5 kilograme. Mi-am spus «Uau!»”, a spus vedeta pentru “Us Weekly”. Jennifer a detaliat chiar regimul ei alimentar zilnic: începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi, paste cu dovlecei, roşii şi brânză vegetarian la cină. Pentru a-şi păstra pielea tânără, în afară de cremele din colecția ei de frumusețe, artista se îmbăiază cu uleiuri naturale. Jennifer Lopez s-a enarvat pentru că a fost acuzată că și-a injectat botox în față.

Mai multe