Jennifer Lopez: «Camerista mi-a cerut autograf, daţi-o afară!»

6 noiembrie 2012 15:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Frumoasă, dar rea! Asta a dovedit că e Jennifer Lopez în Germania, unde a cerut să fie concediată o cameristă pentru că a îndrăznit să-i ceară un autograf. Bete Dodaj a rămas pe drumuri din cauza divei.

Incidentul s-a petrecut în Düsseldorf, la Hotelul de lux Breidenbacher Hof, de 5 stele, unde un apartament costă 8.000 de euro (36.000 de lei). Aici s-a cazat Jennifer Lopez (43 de ani), cu prilejul concertului pe care l-a susţinut în oraşul german în cadrul turneului ei mondial pentru promovarea albumului "Love?".

"Făceam curăţenie pe palier  şi am înmărmurit când am văzut-o. Mi-am luat inima în dinţi şi am sunat la uşa ei", a povestit Bete Dodaj, de 43 de ani. Era o admiratoare a divei şi nu se aştepta că se va plânge la recepţie că a deranjat-o. Dodaj a fost concediată imediat. După mediatizarea întâmplării, a primit oferte de lucru de la alţi hotelieri cărora li s-a făcut milă de ea. JLo, în schimb, şi-a uimit fanii, care o ştiau în postura de menajeră umilă din filmul "Maid in Manhattan", în care joacă rolul unei cameriste care se iubeşte cu un politician, client al hotelului.

Mai multe