Jennifer Lopez chiar nu mai îmbătrâneşte

9 aprilie 2016 20:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Suplă şi sexy! Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez arată senzaţional la 46 de ani. Pentru a-şi păstra tinereţea, diva are mare grijă ce mănâncă şi ce bea. Are grijă să doarmă suficient şi face gimnastică.

De 20 de ani Jennifer Lopez (46 de ani) este o superbă vedetă internaţională. A rămas la fel de frumoasă, ca şi când timpul nu ar trece peste ea. Recent, ea a dezvăluit cele cinci secrete care o fac să-şi păstreze tinereţea. Doarme pe săturate, mănâncă sănătos, face regulat exerciţii fizice, nu fumează, nu bea alcool şi se expune mult la soare. De ani de zile nu mai bea nimic care să conţină cofeină. Diva spune că alcoolul îmbătrâneşte. De aceea, a renunţat să mai guste băuturi alcoolice. Nu bea decât cocktailuri de sucuri naturale sau apă. Dimineaţa mănâncă ciocolată neagră, la prânz somon, varză kale, broccoli, dovlecei, carne de pui. Ultima masă o ia la 18.30 pe bază de orez, fasole şi seminţe de quinoa.

Nu fumează pentru că tutunul afectează tenul şi îl ridează. Nu acceptă nici măcar să stea în preajma fumătorilor. Jennifer spune că somnul este esenţial pentru frumuseţe. Diva doarme cel puţin 7-8 ore pe noapte, ca să se simtă bine. Somnul e foarte important pentru ten. Preferă să facă exerciţii fizice numai dimineaţa. Are doi antrenori personali de gimnastică. La averea sa de 320 de milioane de dolari, îşi permite să-i plătească. Face mai ales mişcări care o ajută să-şi păstreze perfecte faimoasele sale forme, de 3-4 ori pe săptămână

Mai multe