Jennifer Lopez, cu sutienul la vedere! A ieșit așa din casă

14 decembrie 2015 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (46 de ani) este una dintre cele mai râvnite femei din lume. Focoasa șatenă nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat, în ținute transparente. Vedeta a ieșit pe stradă cu o bluză prin care i se vedea sutienul, spre deliciul fanilor ei. Cântăreața a demonstrat că este un etalon al stilului și că le întrece în frumusețe chiar și pe artistele mai tinere.

J. Lo are un sex-appeal incontestabil. Cântăreței îi place să își evidențieze corpul lucrat, în ținute cât mai mulate. Duminică (13 decembrie), vedeta și-a expus faimosul posterior pe străzile din Los Angeles (SUA), scrie cotidianul britanic The Daily Mail.

Cea mai sexy mămică de la Hollywood

De asemenea, Jennifer Lopez a purtat o bluză transparentă prin care i s-a văzut sutienul. Zâmbitoare și încrezătoare, artistei nu i-a păsat că a fost surprinsă de fotoreporteri și și-a văzut liniștită de drum. J. Lo și-a accesorizat ținuta cu o geantă neagră, iar piesa de rezistență a fost o pereche de cizme peste genunchi. Jennifer este și o mămică foarte sexy. Cântăreața are doi copii cu fostul ei soț Marc Anthony (47 de ani), gemenii Emme Maribel Muñiz și  Maximilian David Muñiz (7 ani).

Mai multe