Jennifer Lopez, cu un ochi vânăt. Imaginea care a alarmat pe toată lumea

5 decembrie 2016 18:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez şi-a speriat fanii când a publicat o imagine pe un site de socializare în care apare cu un ochi vânăt. Cântăreaţa de 47 de ani şi-a liniştit rapid însă admiratorii care erau îngrijoraţi că vedeta a fost bătută.

În weekend, Jennifer i-a făcut pe fanii săi să se întrebe ce a păţit. Artista a publicat o imagine în care apare cu o vânătaie sub ochiul drept. Ea i-a liniştit însă, explicând că "uneori e greu la muncă" şi a dezvăluit că nimeni nu a lovit-o. 

Deşi ea nu a oferit mai multe explicaţii, cel mai probabil Jennifer se afla pe platourile de filmare ale serialului "Shades of Blue" când s-a ales cu ochiul vânăt. În serial, vedeta joacă rolul unui detectiv corupt din New York, care ajunge să fie implicat în tot felul de afaceri dubioase pentru a-şi proteja fiica. Jennifer a povestit, în vară, că este foarte mândră de noul rol: "Asta sunt eu, aşa mi-am început cariera, sunt o actriţă care dansează şi cântă. Actoria a fost mereu pe primul loc, m-am apucat de muzică la aproape 30 de ani". 

Mai multe