Jennifer Lopez, răvășitoare la concert. A venit fără lenjerie intimă

2 iulie 2017 13:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (47 de ani) pare să nu fie afectată deloc de trecerea timpului. Actrița și cântăreața J Lo este în continuare la fel de frumoasă și nu a ezitat să arate acest lucru în ultimul ei concert, unde a purtat o ținută foarte îndrăzneață.

Jennifer Lopez a lăsat publicul cu gura căscată atunci când a urcat pe scenă într-o rochie ce a arătat tuturor că frumoasa artistă a preferat să-și lase acasă lenjeria intimă, după cum precizează Daily Star.

Acoperită complet, în partea superioară, fără binecunsocutul decolteu care face mereu furori la evenimente și pe Internet, rochia a a atras însă toate privirile în partea inferioară, pentru că picioarele superbe ale lui J Lo, precum și absența chiloților, au aprins serios imaginația spectatorilor.

Fără teamă că ar fi putut să arate tuturor mai multe decât ar fi trebuit pe sub ținuta îndrăzneață, Jennifer Lopez a dansat provocator și a susținut ritmul muzicii, unduindu-și formele apetisante pe scenă.

Desigur, aceasta nu a fost singura apariție vestimentară din timpul concertului. Vedeta a mai purtat și un body doarte sexy și mulat pe corpul său ademenitor, iar la final, și-a delectat fanii ridicându-și cămașa și arătându-le posteriorul care a făcut-o celebră în întreaga lume.

Le eveniment, J Lo a fost însoțită de iubitul său, Alex Rodriguez, care a părut foarte mândru de frumoasa lui iubită care are atâți admiratori.

Mai multe