Jesse James susţine că el şi Sandra deveniseră mai apropiaţi datorită copilului

25 mai 2010 23:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jesse James a declarat că, înainte de izbucnirea scandalului legat de infidelitatea lui, se înţelegea mai bine ca oricând cu Sandra Bullock, după ce în familia lor a venit micul Louis.

"Să o văd în postura de mamă a fost cel mai minunat lucru. Parcă a făcut asta dintotdeauna. Din momentul în care a luat copilul în braţe, totul a venit de la sine",  a spus James.

Sandra Bullock a înfiat un copil

James şi Bullock au aflat despre aprobarea adopţiei în perioada Crăciunului, iar de Anul Nou l-au avut pe Louis în familie. În martie, a izbucnit scandalul infidelităţii.

Văzând-o pe soţia sa cu Louis în braţe, pe coperta revistei People, James a realizat cu tristeţe că lipseşte din viaţa fiului lor.

"M-a întristat, dar am înţeles de ce lucrurile trebuie făcute într-un anumit fel", a spus James, adăugând că agenţia de adopţii ar putea fi deranjate ca el să joace rolul de tată pentru Louis, în contextul în care a avut mai multe aventuri extraconjugale.

Întrebat de ce au ales să adopte un copil de culoare, James a declarat că nu contează culoarea, ci au vrut să aleagă copilul care are nevoie cel mai mult de ei.

Citeşte şi:

Jesse James despre infidelitate: "Voiam să fiu prins"

Jesse James: Am renunţat la o căsnicie extraordinară

Mai multe