Jessica Alba, aniversare de pandemie. S-a serbat numai cu soțul și copiii

30 aprilie 2021 16:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Jessica Alba și-a serbat ziua de naștere numai cu soțul și copiii din cauza pandemiei de COVID-19. Diva stă mai mult în casă de multă vreme.

Actrița Jessica Alba și-a serbat ziua de naștere numai cu soțul și copiii din cauza pandemiei de COVID-19. Nu a mai putut să facă peterecere, așa cum făcea de obicei. Vedeta a împlinit vârsta de 40 de ani în ziua de 28 aprilie. Soțul, Cash Warren (42 de ani), și cei trei copii, Haven Garner, de 9 ani, Honor Marie, de 12 ani, și Hayes, de 3 ani, i-au făcut urări și au făcut tot ce le-a stat în putință ca să se simtă fericită. Jessica a povestit că a stat mai mult în haine care par pijamale în timpul pandemiei.

Primele poze cu Jessica Alba însărcinată

Ups! Jessica Alba ne arată fundul

Spune că se menține cu o mâncare preferată

Actriţa Jessica Alba, care are în cont 200 milioane de dolari, e înnebunită după riso al granchio, o mâncare mexicană, fiindcă bunicii ei paterni provin din Mexic. Nu se duce la restaurante de lux ca să o comande. A învăţat să şi-o prepare singură acasă. Diva spune că această mâncare sănătoasă este secretul pentru care arată aşa de bine. Și pentru ziua ei a pregătit-o. Actrița Jessica Alba și-a serbat ziua de naștere numai cu soțul și copiii din cauza pandemiei de COVID-19.

Mai multe