Jessica plânge după Wenger. Un fotomodel regretă plecarea francezului de la Arsenal

2 mai 2018 16:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Arsene îşi va lua la revedere de la Arsenal la sfârşitul acestui sezon după 22 de ani petrecuţi la Londra, timp în care şi-a făcut o sumedenie de fani.

Unii dintre ei au fost şocaţi de anunţul de despărţire al tehnicianul de clubul englez, iar un fotomodel de lenjerie intimă e chiar devastată. Jessica Rose nu rata niciun meci al favoriţilor de pe Emirates, iar pasiunea pentru Wenger era cea care o aducea tot timpul la stadion, deşi Lacazette şi Ozil ocupă şi ei locuri în faţă în inima britanicei. Aceasta s-a fotografiat de o sumedenie de ori cu tricoul lui Arsenal şi cam atât pe ea, iar asta era o treabă win - win. Din sezonul următor trebuie să-şi caute însă alt favorit sau să se mute în Franţa după tehnicianul în vârstă de ani. 

Cea mai grea zi va fi însă duminică, când chiar se juca pe Emirates ultimul meci al lui Wenger în faţa tunarilor, în compania lui Burnley. Asta pentru că Arsenal va încheia sezonul de Premier League la Huddersfield, iar o calificare în finala Ligii Europa nu e încă certă.

Mai multe