Jessica Simpson a avut parte de o surpriză: fiica de un an i-a dat iama în pantofi

2 decembrie 2020 10:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jessica Simpson, în vârstă de 40 de ani, este o vedetă multilateral dezvoltată: cântă, creează haine, scrie cărți și joacă în filme. Are o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari și conduce un imperiu de fashion. Zilele trecute, în plină pandemie, fiica ei de un anișor, Birdie, a dat iama în pantofii divei. Cum a prins-o Jessica pe Birdie? Este de tot râsul...

Jessica Simpson a avut parte de o surpriză aparte zilele trecute când a lăsat-o câteva secunde singură pe micuța Birdie. Surprinsă că nu se auzea nici un sunet din dormitorul matrimonial, Jessica a urcat să vadă ce se întâmplă și a rămas cu gura căscată. Birdie, fiica de un anișor a Jessicăi Simpson (40 de ani) nu se joacă mai deloc cu păpuși. Ea a dat iama în colecția de papuci a părinților ei și a umplut camera cu ei. A aliniat pantofii pe căprării, i-a pus în jurul ei și apoi a început să îi analizeze. Sandalele i s-au părut cele mai interesante pentru că zăngăneau, străluceau și... arătau bizar față de celelalte încălțări. Evident, Jessica a interpretat această joacă a micuței ca pe un semn că atunci când va fi mare se va face designer vestimentar sau de pantofi, la fel ca mama ei.

Citește și:

Cântăreața Jessica Simpson a povestit că a fost abuzată sexual în copilărie: «Mă omoram cu alcool și pastile»

Jessica Simpson: ”Am învățat să trăiesc împăcată cu eczema care mă obseda în copilărie”

Jessica Simpson are o avere de 1200 de milioane de dolari

Jessica Simpson a debutat în carieraartistică la 16 ani, în anul 1997, după ce a semnat un contract cu casa de producție muzicală Columbia Records. Ea a fost remarcată încă de pe când cânta în corul bisericii. A fost măritată cu Nick Lachey între 2002 și 2006. După divorț a pus bazele unui imperiu de fashion și cosmetice care i-a rotunjit substanțial veniturile. În 2014 s-a măritat cu Eric Johnson (41 de ani), fost jucător de fotbal american și au trei copii. În afară de Birdie, care este o năzdrăvană, Jessica și Eric Johnson mai au doi copii, pe Maxwell Drew, de 8 ani și pe Ace Knute, de 7 ani. În prezent, Jessica are în conturi peste 200 de milioane de dolari.

Mai multe