Jessica Simpson: ”copiii și căsnicia mi-au salvat viața”. Cântăreața face dezvăluiri dureroase!

17 septembrie 2021 10:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața și actrița Jessica Simpson, 41 de ani, a povestit pentru prima oară despre depresia îngrozitoare prin care a trecut în urmă cu mai bine de șase ani. Ea a trecut printr-o serie de transformări, a avut probleme cu greutatea și și-a găsit consolarea în alcool.

Jessica Simpson, 41 de ani, a povestit pentru prima oară despre depresia prin care a trecut și care a fost cât pe ce să îi pună capăt zilelor. Ea a ajuns alcoolică și avea un comportament ciudat și doar un miracol a reușit să o aducă pe linia de plutire. Cei care au ajutat-o să treacă peste momentele grele din viața ei au fost Eric Johnson, 42 de ani, soțul ei și copiii Birdie, Maxwell și Ace. Jessica a povestit cu lacrimi în ochi că a avut inclusiv gânduri de sinucidere și că ducea un stil de viață distructiv pentru că avea o criză de identitate. După lungi sesiuni de terapie și meditație ea a reușit să se echilibreze și le datorează acest lucru celor patru oameni importanți din viața ei. Ea are o avere de peste 200 de milioane de dolari și a mai fost măritată cu Nick Lachey între 2002 și 2006

Citește și:

Jessica Simpson dezvăluie cum luptă cu COVID-19...

Jessica Simpson, despre eczema cu care trăiește

Jessica Simpson are o avere de 200 de milioane de dolari

Jessica Simpson a debutat în cariera artistică la 16 ani, în anul 1997, după ce a semnat un contract cu casa de producție muzicală Columbia Records. Ea a fost remarcată încă de pe când cânta în corul bisericii. A fost măritată cu Nick Lachey între 2002 și 2006. După divorț a pus bazele unui imperiu de fashion și cosmetice care i-a rotunjit substanțial veniturile. În 2014 s-a măritat cu Eric Johnson (41 de ani), fost jucător de fotbal american și au trei copii. În afară de Birdie, 2 ani, care este o năzdrăvană, Jessica și Eric Johnson mai au doi copii, pe Maxwell Drew, de 9 ani și pe Ace Knute, de 8 ani. În prezent, Jessica are în conturi peste 200 de milioane de dolari.

Mai multe