Jessica Simpson, cu sânii liberi pe străzile din New York

15 noiembrie 2015 15:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jessica Simpson (35 de ani) a renunțat la inhibiții și și-a etalat silueta suplă într-o rochie neagră și transparentă. Artista nu a purtat sutien și și-a lăsat bustul generos să se vadă prin ținuta extrem de sexy, spre deliciul bărbaților. Frumoasa blondă a pășit încrezătoare pe străzile din New York (SUA) cu sânii liberi care se pot vedea clar prin rochia provocatoare, sâmbătă (14 noiembrie).

Jessica Simpson are o siluetă de invidiat. Blondina s-a menținut prin dietă și sport. Ea a fost surprinsă în ipostaze inedite, după o întalnire în oraș. Artista a optat pentru o ținută simplă, dar sexy. Prin rochia neagră pe care a purtat-o Jessica se poate vedea clar că nu poartă sutien, dar nimeni nu condamnă. Chiar dacă a trecut de vârsta de 30 de ani, Jessica este într-o formă maximă și le dă clasă colegelor ei mai tinerele.

Jessica Simpson a fost surpinsă ieșind dintr-un restaurat din New York, alături de soțul ei, Eric Johnson (36 de ani), potrivit The Huffington Post. Blonda a fost cea care a atras privirile tuturor cu formele ei apetisante.

Mai multe