Jessie J s-a operat! Cântăreața are dureri groaznice

27 iunie 2015 11:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jessie J (27 de ani) s-a operat, dar nu a vrut să dea detalii despre intervenția misterioasă pe care a făcut-o. Fanii ei știu că artista are probleme cardiace, dar ea i-a asigurat că nu are nici o legătură cu inima. Cântăreața a publicat poze în care apare pe patul de spital, pe contul ei personal de Instagram.

Jessie J a simțit nevoia să împărtășească cu fanii ei faptul că s-a operat, însă nu le-a spus de ce. Ea a publicat poze de pe patul de spital și a spus că se află în dureri groznice, dar că speră că faptul că vorbește despre asta o va ajuta să treacă mai repede peste acest eveniment, conform mirror.co.uk.

Jessie J suferă de probleme cardiace

Nu sunt bine. Am dureri groaznice. Dar doctorii mă ajută să trec peste. Toți trecem prin momente de acest gen, acum e rândul meu să trec prin ele. Uneori, dacă spui adevărul despre cum te simți, te ajută să te recuperezi mai repede”, a scris Jessie J pe rețeaua de socializare instagram.

Artista le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care i-au acordat-o și le-a spus că speră să treacă cât mai repede de acest moment foarte greu din viața ei și să scape de durerile îngrozitoare prin care trece. Cântăreața și-a anulat toate concertele din următoarea lună, deoarece recuperarea durează mai mult decât se aștepta. Ea i-a asigurat pe fani că operație nu are nici o legătură cu vocea ei sau cu problemele cardiace pe care le are.

Mai multe