Jim Carrey nu are școală! Dezvăluiri și despre alți actori fără studii

26 noiembrie 2015 20:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cine are carte are parte! Aşa se spunea pe vremuri. Dar, la Hollywood, lucrurile nu stau chiar aşa. Unii actori celebri nici nu au liceul terminat! Iată topul celor care n-au dat pe la şcoală, dar au ajuns faimoşi!

Mari vedete de la Hollywood sunt în aceeași situație

  • Poate nu ştiaţi că Jim Carrey (53 de ani) s-a născut într-o familie săracă, aşa că a renunţat de mic la studii şi s-a apucat de stand-up comedy. Între timp, a reuşit să câştige zeci de milioane de dolari pe film.
  • Alt actor, aceeaşi situaţie. Jonnny Depp (52 de ani) a abandonat şcoala la vârsta de 17 ani, după ce părinţii săi au divorţat. A înfiinţat mai multe trupe, iar de actorie s-a apucat după ce prima sa soţie i-a făcut cunoştinţă cu actorul Nicolas Cage (51 de ani). Acesta a fost doar începutul unor roluri care i-au adus faima pe intreg mapamondul.
  • Continuăm topul vedetelor care au renunţat la studii cu Robert De Niro (72 de ani). Actorul a abandonat liceul la vârsta de 13 ani şi s-a infiltrat într-o gaşcă de cartier. 7 ani mai târziu, obţinea şi primul rol în filmul „The Wedding Party”.
  • Nici actorului Al Pacino (75 de ani) nu prea i-a plăcut şcoala. În liceu frecventa doar cursurile de teatru, iar la vârsta de 16 ani a renunţat la studii, s-a certat cu mama lui şi a plecat de acasă. A vrut să devină actor încă de atunci şi, după ce a lucrat o perioadă ca om de serviciu şi mesager, a ajuns să câştige Oscarul pentru rolul din „Parfum de femeie”.
  • La 14 ani, Tom Cruise (53 de ani) era sigur că va deveni preot când va fi mare. A fost admis la un seminar franciscan, dar în scurt timp, i-a intrat în sânge microbul actoriei, a renunţat la studii şi a plecat la New York să găsească de lucru.
  • Şi vedete ca Pamela Anderson, Britney Spears, Cameron Diaz, Paris Hilton şi Price au renunţat la studii pentru a-şi face o carieră. Au câştigat popularitate, dar şi bani frumoşi, deşi nu au fost foarte şcolite în tinereţe. 
Mai multe