J.Lo şi-a tras dulap deştept care îi «alege» hainele

1 septembrie 2015 21:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O divă trebuie să fie atentă ce pune pe ea când iese din casă! Iar J.Lo a găsit soluţia să nu se îmbrace de două ori la fel.

A cheltuit aproape 20.000 $ pe un dulap care are 100 mp şi conţine peste 8.000 de accesorii vestimentare. La o asemenea garderobă, e imposibil să ţii minte când ai îmbrăcat fiecare haină în parte.

Jennifer Lopez însă nu se stresează. „Şi-a cumpărat un dulap high-tech. Fiecare haină are un cod de bare, iar la intrarea în dressing există un senzor care citeşte codul de bare. Dacă haina a fost purtată recent, acest lucru e semnalat imediat pe un panou digital. Dulapul ţine minte exact toate hainele purtate de J.Lo în ultimii 10 ani”, a declarat pentru revista Confidenţial o apropiată de-a cântăreţei care are o avere de 300 de milioane $.

Conform sursei citate, J.Lo are două astfel de dulapuri inteligente: unul în New York şi altul în Los Angeles. Baza de date cu hainele divei este una comună şi este funcţională pe iCloud, iar Jennifer o poate accesa oricând vrea să ştie ce a purtat... de exemplu în 2000, la gala Premiilor Grammy. Evident o rochie verde marca Versace... Programul instalat şi pe telefonul divei a fost realizat cu participarea deisgnerului Rodner Figueroa.

Mai multe