Joacă tenis, dar s-au dezbrăcat pentru Sports Illustrated! Vezi ce sportivă a renunțat la haine în cel mai recent număr al revistei! FOTO

10 februarie 2015 14:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt celebre datorită sportului, însă nu refuză nici o ocazie de a-și etala corpul bine lucrat la sală sau pe teren. Tenismenele sunt printre cele mai ”dorite” și căutate sportive pentru ședințe foto sexy.

Carolina Wozniacki e ultima tenismenă de top ce a avut curajul de a poza pentru celebra revistă Sports Illustrated în costum de baie.

Sports Illustrated Swimsuit Edition o are pe coperta anului 2015 pe Caroline Wozniacki. Frumoasă jucătoare daneză, aflată pe locul 5 în clasamentul WTA, a realizat şedinţa foto pe insula Captiva, din Golful Mexic.

"Sunt atât de fericită, nu-mi vine să cred cât de bine arată pozele. Am ţinut mult timp acest secret, a venit timpul să mă vedeţi în revistă", a scris Caroline pe conturile ei de socializare.

Wozniacki se alatură astfel unei liste lungi de jucătoare de tenis faimoase ce au acceptat să pozeze doar în costum de baie, de la Steffi Graf (1997), până la Serena Williams (2003), Maria Şarapova (2006) sau Ana Ivanovici (2010). 

Mai multe