Joan Rivers a murit. Ultima ei dorinţă

4 septembrie 2014 19:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Prezentatoara de televiziune Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la vârsta de 81 de ani. Informaţia a fost comunicată de fiica acesteia, Melissa Rivers.

Potrivit Washingtonpost.com, Joan Rivers a decedat joi, în New York, la ora locală 13:17 (20:17, ora României). Avea 81 de ani, iar săptămâna trecută suferise o operaţie la gât, după ce nu mai putea să respire.  Melissa, fiica sa, a emis un comunicat în care anunţa vestea tragică.

"Cu mare tristeţe vă anunţ decesul mamei mele, Joan Rivers. A murit înconjurată de familie şi prieteni apropiaţi. Doresc pe această cale ca împreună cu fiul meu să mulţumec colectivului medical care a avut grijă de ea în această perioadă pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Mulţumim şi celor care ne-au scris şi ne-au adresat mesaje de încurajare în ultimele zile. Cweea mai mare bucurie a mamei mele era să facă lumea să râdă. Chiar dacă este greu acum o să încercăm ca această ultimă dorinţă a ei să o împlinim în curând", au fost cuvintele Melissei, potrivit bbc.com.

Cine a fost Joan Rivers

Joan și-a început cariera la jumătatea anilor 50, în New York, jucând în piese de teatru și făcând numere de stand-up comedy în cluburi. A devenit curând cunoscută pentru stilul ei direct, obișnuia să facă glume despre lucruri serioase. În cele șase decenii de carieră, a primit un premiu Emmy pentru talkshow, fiind și o autoare de cărți de succes, regizoare, designer de bijuterii. A apărut în numeroase show-uri de televiziune, avându-l ca mentor pe Johnny Carson. Rivers a publicat prima sa carte "A avea un copil poate fi un țipă" în 1974 și a mai publicat apoi alte 11 cărți, unele dintre ele ajungând bestsellere. În 1986 a găzduit propriul ei show de televiziune, la FOX. În 1987, soțul acesteia s-a sinucis din cauza depresiei. Vocea ei a apărut pe filme ca Spaceballs, Look Who's Talking sau Shrek 2.

Mai multe