Joana, fotomodelul care a "marcat" în semifinala Ligii Campionilor!

10 mai 2017 12:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fundaşul brazilian Dani Alves (34 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui Juventus Torino în returulul semifinalei cu AS Monaco din Liga Campionilor, meci câştigat de italieni cu 2-1 (4-1 la general).

Marţi seară, Alves a marcat al doilea gol al torinezilor cu o execuţie splendidă, din voleu, una dintre cele mai spectaculoase reuşite din actuala ediţie a Ligii.

Cu un gest sugestiv, creând o inimă cu ajutorul degetelor, Dani Alves a ţinut neapărat să-i dedice golul iubitei sale, Joana Sanz, aflate în tribunele arenei din Torino.

Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2015, în perioada în care fotbalistul evolua la FC Barcelona, prin intermediul unor prieteni comuni din Barcelona. Bineînţeles, Joana era la acea vreme o fană înfocată a grupării catalane, în ciuda faptului că e năcută la Tenerife.

Joana Sanz a devenit cunoscută în lumea modei încă de la vârsta de 17 ani, atunci când a câştigat un important concurs internaţional de frumuseţe. Ulterior, a prins contracte importante, cu firme célèbre, precum Gucci, Jimmy Choo, Desigual şi Maya Hansen.

Despre relaţia cu Dani Alves, bruneta a recunoscut faptul că totul s-a derulat “foarte repede”. Ca un amănunt interesant, Joana spune că se înţelege perfect cu cei doi copii pe care Dani Alves îi are dintr-o relaţie anterioară, Victoria şi Dani Jr.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe