Jocul de golf n-a fost niciodată atât de sexy! S-o cunoaştem pe Paige

9 decembrie 2015 11:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Simpatizanţii jocului de golf şi nu numai sunt invitaţi să arunce o privire asupra circuitului feminin, acolo unde face senzaţie americanca Paige Spiranac.

Tânăra americancă de numai 22 de ani a absolvit în această vară Universitatea din San Diego, lucru care i-a permis să se axeze pe marea sa pasiune, golful.

Astfel, Paige Spiranac a început să participe în mod constant la turnee, ocazie perfectă pentru a-şi expune atât calităţile sportive cât şi frumuseţea fizică. Considerată deja o “Anna Kurnikova a golfului”, Paige a strâns pe reţelele de socializare aproximativ 500.000 de admiratori într-un timp foarte scurt. Motivul? Îl puteţi vedea mai jos!

În această săptămână, tocmai datorită numeroşilor săi admiratori. Paige a primit invitaţia de a participa la Mastersul de la Dubai, o competiţie extrem de important în circuitul de golf. “N-aş fi ajuns aici fără ajutorul celor care mă urmăresc zi de zi şi care sunt încântaţi de persoana mea. Sper ca acest aspect să mă ajute în cariera profesionista”, a spus frumoasa americancă.

Mai multe