John Cena, cerere în căsătorie în ringul de wrestling

3 aprilie 2017 17:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

John Cena a luat cea mai importantă decizie din viața sa. Sportvul a renunțat la viața de burlac și a cerut-o de soție pe Nikki Bella. Și ea, la rândul ei, este tot luptătoare de wrestling, iar cererea în căsătorie a avut loc chiar în ring.

John Cena, o legendă a wrestlingului, cu milioane de admiratoare, a renunțat la statutul de burlac. El și Nikki Bella s-au făcut remarcați cu perfortmanțele din wrestling pe care le-au avut, însă, nici relația nu a trecut neobservată. Temutul luptător și-a legat destinul de cel al lui Nikki, iar cererea în căsătorie a avut loc chiar în ring, locul unde cei doi se simt cel mai în largul lor.

Cei doi nu s-au ferit niciodată de ochii curioșilor și și-au afișat iubirea oricând și oriunde, iar luptătorului nu i-a fost greu să se pună în genunchi în fața femeii cu care vrea să-și petrecă restul vieții, în fața tuturor.

John Cena a mai fost casatorit cu Elizabeth Huberdeau timp de trei ani,iar inainte de a forma un cuplu alaturi de John Cena, Nikki Bella, una dintre gemenele The Bella Twins, a fost impreuna cu un alt luptator de wrestling, Dolph Ziggler.

Mai multe