John Gavin s-a stins din viaţă. A fost ambasador S.U.A în Mexic şi prieten al preşedintelui Reagan

10 februarie 2018 11:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul John Gavin a murit la vârsta de 86 de ani, în urma unei lupte îndelungate cu leucemia. A apărut în producţii de succes precum „Spartacus” sau „Psycho” și a fost unul dintre cei mai iubiți de la Hollywood, având o carieră de invidiat.

Actorul hollywoodian a fost Ambasadorul Statelor Unite în Mexic între anii 1981 şi 1986 şi a fost legat printr-o prietenie strânsă de preşedintele american Ronald Reagan. Din păcate, în urmă cu câţiva ani a fost diagnosticat cu leucemie. La sfârşitul lunii decembrie 2017, a fost dus de urgenţă la spital după un puseu de febră, iar medicii au descoperit că făcuse o pneumonie, informează mirror.co.uk. Organismul său, deja slăbit, nu a mai avut putere pentru a se lupta cu pneumonia şi cu leucemia, iar actorul s-a stins din viaţă în seara de 10 februarie, în spital. 

John a fost tatăl a două fete, Maria şi Cristina, care i-au călcat pe urme şi au devenit actriţe. Prima fiică, Maria provine din mariajul cu prima sa soţie, Cicely Evans, de care a divorţat după doar opt ani de căsătorie, în anul 1965. Cristina este fiica pe care a avut-o împreună cu Constance Towers, pe care a întâlnit-o la o petrecere şi de care s-a îndrăgostit nebuneşte, la prima evdere. 

John Gavin a fost doar un pas de a juca rolullui James Bond în filmul Diamond are forever şi, în timpul vieţii, a fost considerat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi. 

Mai multe