John Travolta, mesaj copleșitor de adio pentru Olivia Newton John: «Ne vom revedea la un moment dat»

9 august 2022 8:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Luni, Travolta, în vârstă de 68 de ani, a postat un mesaj extrem de emoționant în care o omagiază pe actrița și prietena sa Olivia Newton-John după vestea tristă a morții actriței la vârsta de 73 de ani, din cauza cancerului la sân. 

«Draga mea Olivia, ne-ai făcut toată viața mult mai bună. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atat de mult. Ne vom revedea la un moment dat și vom fi din nou împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna!

Danny al tău, John!», a scris actorul semnându-se și cu numele personajului «Danny» din filmul Grease. 

Soția lui John Travolta a murit de aceeași boală care a ucis-o pe Olivia Newton John

Travolta, a cărui soție, Kelly Preston, a murit și ea de cancer la sân, în 2020, a rămas apropiat de Olivia Newton-John de-a lungul anilor, întrucât și ea se lupta cu aceeași boală teribilă. John Travolta și Olivia Newton sunt recunoscuți ca unul dintre duo-urile emblematice ale cinematografiei de când au jucat în pelicula Grease din 1978 în rolul personajelor emblematice Danny și Sandy, doi adolescenți care se îndrăgostesc nebunește. 

Travolta și-a exprimat susținerea față de colega sa de platou, când a aflat că se luptă cu cancerul, declarând la acea vreme:î

Arata incredibil. Nu s-a schimbat deloc față de cum o știam în urmă cu mulți ani și sunt foarte mândru de ea”.

Într-un interviu realizat în urmă cu câțiva ani, cu ocazia celebrării a 40 de ani de la lansarea filmului Grase, Travolta și Newton-John au discutat despre frumoasa lor prietenie. 

Am făcut ceva care ne-a schimbat viața, jucând în acel film”, a remarcat Newton-John.

Ea a adăugat despre Travolta: „Mă simt recunoscătoare că fac parte din asta și că am lucrat cu el. Am rămas prieteni de atunci”.

Newton-John a murit luni dimineață la ferma ei din California de Sud, unde a fost înconjurată de familie și prieteni, se arată în anunț oficial de pagina de social-media a artistei. 

Mai multe