Johnny Depp a glumit despre o posibilă asasinare a lui Trump

24 iunie 2017 17:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Donald Trump a fost din nou ținta atacurilor verbale ale Hollywoodului după ce Johnny Depp a glumit despre o posibilă asasinare a președintelui Statelor Unite. Gluma nu a amuzat pe toată lumea, iar actorul a fost nevoit să-și ceară iertare pentru cele spuse.

Johnny Depp a vrut să amuze publicului în timpul unui festival de artă din Marea Britanie și a îndrăznit să treacă linia dintre actorie și incitarea la violență:

„Când a fost ultima dată când un actor a asasinat un președinte? Vreau să clarific, nu sunt actor...eu mint pentru a-mi câștiga existența. Totuși, a trecut o vreme (de la ultima asasinare, n.r.) și poate ar fi momentul”, a glumit Johnny Depp, făcând aluzie la istorica asasinare a președintelui Abraham Lincoln, în urmă cu 150 de ani.

De când a preluat titulatura de președinte al Statelor Unite, Donald Trump a fost de mai multe ori ținta unor „atacuri” la pesoană din partea mai multor actori americani și prezentatori de televiziune. Din acest motiv, a fost înăsprit regulamentul cu privire la libertatea de expresie a artiștilor, care trebuie să fie atenți și să nu incite la violență împotriva președintelui, precizează CNN.

Johnny Depp a fost nevoit să-și ceară iertare pentru cele spuse și a transmis un mesaj în scris prin intermediul revistei People: „Gluma nu a fost receptată așa cum am intenționat. Nu am spus-o cu răutate. Am încercat doar să amuz, nu am vrut să rănesc pe nimeni.”

Mai multe