Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul The Sun. Publicaţia l-a numit "bătăuş" pentru că ar fi agresat-o pe Amberd Heard

2 noiembrie 2020 15:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul ”The Sun” privitor la un articol în care tabloidul l-a făcut ”bătăuș de soție”. El a dat în judecată publicația care a susținut că a atacat-o pe fosta soție, Amber Heard, ceea ce neagă.

Actorul Johnny Depp (57 de ani) a pierdut procesul cu ziarul britanic ”The Sun”. Cotidianul a susținut că articolul a fost corect. Judecătorul Justice Nicol a spus că ”The Sun” a dovedit că ceea ce se spune în articol este ”în mare măsură” adevărat. A constatat că 12 din 14 incidente de violență domestică împotriva fostei soții, Amber Heard (34 de ani) s-au întâmplat. Avocatul lui Depp contestă verdictul și spune că starul intenționează să facă recurs. Un purtător de cuvânt al ziarului ”The Sun” a spus că publicația sprijină de decenii victimele abuzurilor și a mulțumit lui Amber Heard pentru curajul de a oferi dovezi în instanță. Avocata actriței a spus că are și mai multe dovezi și că le va oferi în SUA. Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare într-un alt proces, în SUA.

Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Cum și-a îngrijorat Johnny Depp fanii! Admiratorii actorului cred că este bolnav

Depp a dat în judecată ziarul pentru un articol din 2018

Actorul american Johnny Depp a dat în judecată cotidianul britanic The Sun pentru că l-a descris drept un soţ violent în căsnicia cu Amber Heard. Starul a reproșat tabloidului britanic şi proprietarului News Group Newspapers că l-a prezentat vinovat într-un articolul din aprilie 2018, afirmând că şi-a lovit soţia, pe actriţa americană Amber Heard. Cuplul a divorţat cu scandal la începutul lui 2017, la puţin peste un an de la căsătorie. Actriţa a vorbit atunci despre ”anii” de violenţe "fizice şi psihice", ceea ce Depp neagă. Avocaţii lui Johnny Depp i-au cerut fostei iubite a lui Depp, Vanessa Paradis, să depună mărturie în cursul acestui proces, care a avut oc la Înalta Curte de la Londra. ”Îl cunosc pe Johnny de mai mult de 25 de ani. Am fost împreună timp de 14 ani şi ne-am crescut cei doi copii împreună”, a declarat actriţa franceză ca să-l susțină. ”În timpul acestor ani, Johnny a fost un bărbat şi un tată drăguţ, atent, generos şi non-violent", a adăugat cea care s-a despărţit de actor în 2012, puţin înainte de a începe relaţia cu Amber Heard. ”Nu a fost niciodată violent (...) faţă de mine”, a adăugat ea. Actorul Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul ”The Sun”.

Mai multe