Johnny Depp a sugrumat-o și i-a smuls părul din cap lui Amber Heard: „Te voi ucide!” Actrița a adus dovezi noi

13 aprilie 2019 11:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Amber Heard (32 de ani) a făcut noi dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă de către fostul ei soț, Johnny Depp (55 de ani). Actrița a depus documente la o curte de justiție care atestă că a fost amenințată cu moartă și a cerut respingerea procesului intentat de actor. Depp a dat-o în judecată pe fosta lui soție pentru defăimare.

Amber Heard l-a acționat în judecată pe Johnny Depp, după ce el i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare. În noile documente aduse de actriță în fața judecătorilor, ea susține că a fost abuzată cumplit de celebrul actor. Amber Heard a povestit cum, în decembrie 2015, fostul ei soț a bătut-o, i-a smuls părul din cap și a sugrumat-o.

Amber Heard a povestit în detaliu cum a fost abuzată de Johnny Depp

„Te voi ucide, m-ai auzit?”, i-ar fi spus Johnny Depp lui Amber Heard, înainte de a o dat repetat cu capul de rama patului. Actrița a explicat în fața judecătorilor că i-a fost teamă pentru viața ei. Mai mult, aceasta susține că din cauza abuzului de droguri și alcool, Johnny Depp are probleme cu memoria. 

„Mi-a dat un cap în gură, mi-a spart nasul și am început să sângerez. Mă durea toată fața, am început să lăcrimez instant. M-am gândit că trebuie să mă duc la spital. I-am spus lui Johnny că vreau să îl părăsesc și l-am amenințat că voi suna la poliție dacă mă mai atinge vreodată. Când am vrut să plec dinc ameră, m-a îmmpins, m-a tras de păr și m-a târât dintr-o cameră în alta. I-am spus că vreau să îl părăsesc pentru că nu îi mai suport abuzurile. Când a auzit asta m-a sugrumat și m-a trântit la podea (...) M-am gândit că este într-o stare de nebunie și că m-ar putea ucide. Pentru un timp nu am fost în stare nici să respir”, a povestit Amber Heard, potrivit Daily Mail

Chiar și așa, Amber și-a dorit să-și protejeze soțul și le-a rugat pe prietenele sale să o învețe cum să se machieze pentru a nu-i fi vizibile rănile și vânătăile. Cu toate acestea, abuzurile au continuat, iar actrița s-a hotărât în cele din urmă să îl părăsească. De la divorț, Johnny Depp a continuat să o hărțuiască pe Amber Heard și a încercat să o facă mincinoasă în fața tuturor, susține avocatul actriței, Eric George. Actrița a cerut respingerea procesului intentat de Johnny Depp împotriva ei.

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017

Amber Heard și Johnny Depp și-au început relația în 2012, însă s-au căsătorit în 2015. Potrivit actriței, în 2013, starul s-a apucat din nou de droguri și alcool, iar comportamentul lui s-a schimbat radical. Cei doi au divorțat în 2017, după ce Amber Heard a mărturisit că Johnny Depp a fost violent cu ea și că a fost șantajată financiar.

Citește și

Johnny Depp, război total împotriva fostei soţii, Amber Heard: «M-a înşelat cu Elon Musk»

Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Mai multe