Johnny Depp nu se spală pe dinți! S-a făcut de râs pe covorul roșu

7 februarie 2016 13:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Johnny Depp (52 de ani) este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. Are mereu lângă el o femei superbă, pe soția lui, tinerica Amber Heard (29 de ani). Deși pare că a îmbătrânit precum vinul, starul de la Hollywood a fost o apariție jenantă, pe covorul roșu al celei de-a 31-a ediția a Festivalului Internațional de Film Santa Barbara, care a avut loc în California, SUA, joi (4 februarie).

Acesta nu mai e Johnny Depp la care visai. Actorul a început să cam neglijeze igiena obligatorie și a uitat să se spele pe dinți. Cu siguranță, dinții galbeni pe care i-a afișat la gala Festivalului Internațional de Film Santa Barbara sunt și rezultatul vârstei și a anilor de fumat, însă un star de la Hollywood își permite să își întrețină dantura.

Former Sex Symbol Johnny Depp Spotted With Yellow Teeth https://t.co/61yNfUC8H4 #JohnnyDepp pic.twitter.com/svWO6jU8fF— Radar Online (@radar_online) 7 februarie 2016

Former Sex Symbol Johnny Depp Spotted With Yellow Teeth https://t.co/61yNfUC8H4 #JohnnyDepp pic.twitter.com/svWO6jU8fF

Pe lângă asta, Johnny Depp are și câțiva dinți din aur, pentru a-și asigura un look de pirat veritabil. Se pare că Jack Sparrow din „Pirații din Caraibe” chiar are o dantură de pirat care nu a văzut vreodată o periuță de dinți. 

Mai multe