Johnny Depp o atacă în continuare pe Amber Heard, fosta lui soție

19 mai 2021 16:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Johnny Depp o atacă în continuare pe fosta sa soție, Amber Heard. Nu se lasă până nu demonstrează că a urmărit numai banii la el.

Actorul Johnny Depp (57 de ani) o atacă în continuare pe fosta sa soție, Amber Heard (35 de ani). În acest scop dă în judecată organizația non-profit America Civil Liberties Union, care luptă pentru garantarea drepturilor și libertăților pentru fiecare persoană din SUA, în scopul de a vedea dacă Amber Heard și-a ținut promisiunea de a dona 7 milioane de dolari la caritate. Ea s-a lăudat că nu avea nevoie de banii lui, iar el o acuză că nu i-a urmărit decât banii. Ca să arate că e așa, Amber a zis că va dona toți banii pe care i-a primit drept despăgubire de la Depp, în urma procesului de divorț, pe motiv că a agresat-o, adică cei 7 milioane de dolari , la caritate. Însă avocații lui Depp susțin că nu a donat decât100.000 de dolari din 3, 5 milioane de dolari, cât a promis, Spitalului de copii din Los Angeles.

Este sau nu Johnny Depp bolnav? Declarațiile prietenilor apropiați ai actorului

Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Starul vrea să arate că Amber a urmărit numai banii la el

Amber Heard a mai promis că va dona cealaltă jumătate din 7 milioane de dolari, adică 3,5 milioane de dolari, organizației non-profit. America Civil Liberties Union. Însă aceasta refuză să spună dacă a primit sau nu banii de la aceasta. Acum Depp o dă în judecată ca să spună adevărul. Vrea neapărat să demonstreze că Amber nu s-a ținut de promisiune și și-a oprit banii. Deci, a urmărit la el doar banii! Avocatul lui Amber a zis, în schimb, că ea a făcut donații în scop caritabil cu șapte cifre și că va continua să-și țină promisiunile. Johnny Depp o atacă în continuare pe fosta sa soție, Amber Heard.

Mai multe