Johnny Depp, război total împotriva fostei soţii, Amber Heard: «M-a înşelat cu Elon Musk»

4 martie 2019 11:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Johnny Depp i-a declarat război fostei soţii, Amber Heard, pe care o acuză că l-a înşelat în timp ce erau căsătoriţi. În plus, actorul a dat-o în judecată pe fosta sa parteneră d eviaţă sub acuzaţia că l-a defăimat.

Actorul Johnny Depp (55 de ani) i-a declarat război total fostei sale soţii, Amber Heard (32 de ani)! El o acuză pe fosta lui parteneră că l-a înşelat cu magnatul Elon Musk (47 de ani), la numai o lună după ce s-au căsătorit în 2015. De asemenea, starul i-a deschis un proces de defăimare lui Amber, făcând referire la declarațiile acesteia din a doua jumătate a anilui 2016 (n.r. în mai 2016 s-au despărțit), când l-a acuzat de violență domestică. Depp susţine că Musk îi făcea vizite nocturne fostei lui soţii în vila lor din Los Angeles.

El mai spune că Amber l-a acuzat de abuz domestic pentru a-şi lansa cariera. Actorul neagă cu tărie că ar fi agresat-o vreodată. Jonny Depp îi cere 50 de milioane de dolari, drept despăgubire, fostei soţii pentru defăimare. Starul zice că Amber l-a primit pe Musk în casa lor din Los Angeles inclusiv în noaptea în care ea a arătat publicului faţa bătută, susţinând că a abuzat-o el.

Magnatul îi ia apărarea lui Amber Heard împotriva lui Johnny Depp

Potrivit revistei “People”, un purtător de cuvânt al magnatului Musk a spus că “Elon şi Amber nu s-au văzut până în mai 2016. Relaţia lor nu a devenit amoroasă decât mai târziu după aceea. La rândul lui, avocatul lui Amber Heard, Eric M. George, a spus că procesul nu este decât ultima încercare a lui Johnny Depp de a o aduce la tăcere pe fosta soţie. Însă ea nu va tăcea. Acţiunile lui Depp dovedesc că este incapabil să accepte adevărul, mai susţine avocatul. În decembrie, anul trecut, într-un articol scris pentru “Washington Post”, Amber a spus că a primit ameninţări cu moartea şi şi-a pierdut ofertele de filme după ce l-a acuzat pe Depp de abuz domestic. Depp îşi sprijină procesul împotriva fostei soţii pe declaraţiile a doi ofiţeri de poliţie, un martor neutru şi 87 de imagini de pe camerele de supraveghere. Amber a dat divorţ de Depp în mai 2016, după 15 luni de căsătorie. Divorţul a fost finalizat în ianuarie 2017. Starul a trebuit să-I plătească 7 milioane de dolari, în urma unui acord semnat cu fosta soţie, bani pe care aceasta i-a donat Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Mai multe