Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit

5 februarie 2015 7:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit, conform unor apropiaţi.

Cuplu a organizat o cereminie restrânsă în Los Angeles, marţi, potrivit hollywoodreporter.com. O ceremonie mai mare va avea loc pe insula privată a lui Depp, Little Hall’s Pond Cay, din Bahamas. 

Johnny Depp (51 de ani) şi Amber Heard (28 de ani) s-au logodit în 2013, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Rum Diary". Actorul a fost văzut purtând un inel de logodnă în aprilie 2014 şi a declarat că şi el şi Amber au astfel de inele. 

"Am un inel de logodnă pentru femei. E prea mare pentru iubita mea", a spus Johnny Depp. 

Se căsătoresc în weekend pe insula lui Depp

Depp este la a doua căsătorie, după cea cu Lori Anne Allison, care a durat din 1983 până în 1985. El s-a despărţit de Vanessa Paradis în 2012, după 18 ani de relaţie. Amber Heard nu a mai fost căsătorită niciodată. 

La ceremonia de pe insula Little Hall’s Pond Cay vor fi prezenţi doar 50 de invitaţi, dar nu vor lipsi părinţii actriţei şi nici cei 2 copii ai actorului, Lily Rose (15 ani) şi Jack (12 ani).

Potrivit ”New York Post”, oaspeţii vor fi cazaţi în vila lui Depp, dar şi pe iahtul Vajoliroja. Cu o avere de 350 de milioane, eroul din „Piraţii din Caraibe” i-a comandat miresei o rochie realizată de designerul Stella McCartney.

Depp a cumpărat bucăţica de paradis în 2004, pentru 3,6 milioane de dolari, conform people.com. El a numit plajele după copiii lui, Lily Rose şi Jack, Gonzo după scriitorul Hunter S. Thompson şi Brando, după mentorul lui Marlon Brandon. 

Mai multe