Jonathan Rhys Meyers ar fi încercat să se sinucidă

30 iunie 2011 15:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Starul, care a fost internat de cinci ori în clinici de dezintoxicare din cauza dependenţei de alcool, a refuzat timp de 30 de minute tratamentul serviciului de urgenţă chemat în locuinţa sa. Medicii au fost nevoiţi să apeleze la poliţie, iar actorul a fost, în cele din urmă, transportat într-o clinică din Maida Vale, în nordul Londrei, scrie femalefirst.co.uk, scrie Mediafax.

"Este foarte trist. Toată lumea prezentă la faţa locului a avut impresia că a încercat să-şi ia viaţa", a spus o sursă.

Se pare că actorul în vârstă de 33 de ani a luat o supradoză de pastile, însă nu se ştie despre ce tip de medicamente este vorba.

Actorul a fost externat miercuri.

Contactat de presa britanică, acesta nu a dorit să comenteze incidentul.

În ultimii ani, actorul irlandez a fost arestat de mai multe ori pentru incidente provocate în stare de ebrietate. Astfel, el a fost arestat, în 2007, pentru că era în stare de ebrietate în aeroportul din Dublin, iar în mai 2010, a fost din nou arestat, după ce, aflându-se tot în stare de ebrietate, a lovit cu pumnul un chelner dintr-un bar al aeroportului Chales-de-Gaulle din Paris.

În 2010, o angajată a companiei United Airlines a declarat că Meyers a agresat-o fizic şi verbal pe aeroportul JFK din New York. Incidentul a avut loc după ce actorul irlandez a fost oprit să urce într-un avion, deoarece era în stare avansată de ebrietate. În urma acelui incident, compania United Airlines i-a interzis vedetei să mai urce vreodată la bordul avioanelor sale.

Jonathan Rhys Meyers este considerat unul dintre cei mai promiţători actori ai generaţiei sale. Actorul a primit, printre altele, un premiu Chopard la Festivalul de Film de la Cannes în 2005, a câştigat un Glob de Aur, pentru "Elvis" (2006), şi a fost nominalizat de alte două ori la acelaşi premiu, în 2008 şi 2009, pentru rolul din "Dinastia Tudorilor". El a mai jucat şi în lungmetrajele "Match Point", "Misiune: Imposibilă III" şi "Din Paris, cu dragoste".

Mai multe