Jude Law, de nerecunoscut prin Londra. Cum arată după zile întregi de izolare în casă

31 martie 2020 15:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ce face izolarea din bărbați! De când n-a mai ieșit din casă, în contextul pandemiei și a restricțiilor impuse, lui Jude Law (47 de ani) i-a crescut barba, ajungând de nerecunoscut. Celebrul actor a fost surprins plimbându-se la braț cu soția lui Phillipa Coan (32 de ani), pe lângă locuința lor din nordul Londrei.

Marea Britanie permite cetățenilor să iasă din casă timp de o oră pe zi pentru plimbare și mișcare, reglementare de care a profitat zilele trecute și Jude Law cu soția tinerică, de profesie psiholog. Se vede că nu mai ieșiseră de mult din „bârlog”. Ea - nemachiată, cu o căciulă pe cap și un trenci lejer luat parcă în grabă, el – bărbos, cu blugii rupți și desfăcut la șireturile bocancilor. Dar nici că le păsa de aspectul exterior. Relaxați, degajați, cei doi s-au bucurat de aerul curat și de liniștea de pe stradă, precizează dailymail.co.uk.

Jude și Phillipa s-au afișat prima dată public împreună a un festival din 2015. Actorul spunea pe atunci că este foarte fericit alături de Phillipa, că au o relație discretă, acesta fiind și motivul pentru care lucrurile funcționează atât de bine între ei.

Cei doi s-au căsătorit la 1 mai 2019 la Londra, actorul fiind la al doilea mariaj. Din căsătoria anterioară cu designerul Sadie Frost (1997-2003) are trei copii, pe Rafferty, Iris și Rudy. Jude mai are o fiică de 9 ani cu modelul Samantha Burke și o fetiță de 4 ani cu artista Catherine Harding.

Mai multe