Julia Roberts, plătită cu o sumă mică pentru rolul din „Pretty Woman‟. Din ce motiv a primit mai puţin decât Richard Gere?

28 mai 2021 10:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood, Julia Roberts a apărut în nenumărate filme care au cucerit publicul, cum este şi „Frumuşica‟, lansat în anul 1990. S-au încasat milioanelor de dolari la nivel internaţional în urma difuzării acestei pelicule, de aceea este uimitor să aflăm că Roberts a obţinut puţini bani cu acest rol.

De la „Erin Brockovich‟ şi „Minunea”, la „Magnolii de oţel‟ şi „Iubitul meu se însoară‟, Julia Roberts a jucat în filme care au făcut-o populară şi i-au adus şi premii. În anul 2000 i-a fost decernat premiul de cea mai bună actriţă pentru rolul principal din pelicula inspirată din realitate „Erin Brockovich‟. Unul dintre primele filme în care s-a afirmat este „Pretty Woman‟, pentru care însă n-a fost plătită cu o sumă de bani prea mare, judecând după încasările uriaşe ale filmului şi comparând cu alţi actori din distribuţie. Care ar fi motivul?

Filmul o prezintă pe Roberts în rolul lui Vivian Ward, o prostituată inteligentă, dar sensibilă, care se apropie de milionarul singuratic Edward Lewis, jucat de actorul Richard Gere. Pelicula a încasat peste 178,4 milioane de dolari la nivel internaţional, de aceea e şocant să aflăm cât a primit de fapt actriţa pentru rolul ei.

Citeşte aici care a fost suma pe care a primit-o Julia Roberts pentru rolul din „Pretty Woman‟, cât câştigă acum şi cât a încasat actorul Richard Gere de pe urma aceleiaşi pelicule!

Mai multe