Julia Roberts, splendidă la 52 de ani! A atras toate privirile la British Fashion Awards

3 decembrie 2019 12:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au trecut aproape 30 de ani de la celebrul film „Pretty Woman” („Frumușica” n.r), dar Julia Roberts (52 de ani) este la fel de fermecătoarel! Actrița a atras toate privirile, pe covorul roșu de la British Fashion Awards, luni seară (2 decembrie).

Julia Roberts a ales să poarte o salopetă neagră și strălucitoare, cu un decolteu timid. Superba actrița și-a aranjat părul în bucle lejere și a avut un machiaj natural. Starul a pășit pe covorul roșu de la Biritsh Fashion Awards alături de Giorgio Armani, cel care i-a creat ținuta splendită pe care a purtat-o la evenimentul de la Royal Albert Hall. Julia Roberta a fost o lecție de eleganță, pe lângă multele ținute bizare care s-au perindat la British Fashion Awards.

La plecare, fotografii au surprins-o pe Julia Roberts într-o ipostază în care se regăsește orice femeie: cu pantofii toc în mână. Degajată, purtând ochelari de vedere de această dată, actrița a mers desculță până la mașină.

Julia Roberts, mamă a trei copii

„Frumușica” Julia Roberts pare că a descoperit fântâna tineriții. Mama a trei copii, Hazel, Phinnaeus și Henry, actrița și-a păstrat silueta din tinerețe, dar și trăsăturile care au furat inima tuturor în filmele care au transformat-o în actriță de clasa A la Hollywood. În luna octombrie, a împlinit 52 de ani, însă nu își arată deloc vârsta, deși nu și-a modificat trăsăturile feței cu operații estetice. Julia Roberts a fost aleasă de cinci ori „cea mai frumoasă femeie din lume”, iar atunci când nu a ieșit pe primul loc, a fost tot timpul în top. 

Citește și

Julia Roberts a împlinit 52 de ani! De ce nu își expune actrița familia și copiii

Relaxare deplină! Julia Roberts şi-a dus soţul în vacanţă

Mai multe