Julianne Moore, de nerecunoscut. Actrița de 60 de ani și-a uluit fanii cu ultima poză publicată

4 martie 2021 10:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Julianne Moore este de nerecunoscut! Actrița de 60 de ani zice că a întinerit de când s-a apucat de yoga. Julianne Moore a postat o fotografie în care apare fără machiaj și laudă beneficiile exercițiilor yoga. Culmea, fanii ei susțin că arată îmbătrânită.

Julianne Moore a ajuns de nerecunoscut! Actrița care s-a plâns întreg anul 2020 de coșmarul izolării la domiciliu, a recunoscut la începutul acestui an că a descoperit beneficiile asupra sănătății mintale pe care le produce yoga. După ce a luat câteva cursuri online, și-a schimbat regimul alimentar și a învățat să respire corect, Moore a trecut la nivelul următor începând să facă gimnastică. După o ședință de yoga, actrița care are o avere de 55 de milioane de dolari a spus că se simte extraordinar și a postat o fotografie pe Instagram. Culmea, majoritatea fanilor ei nu a apreciat noul look și a întrebat-o dacă nu trebuia să se machieze înainte.

Citește și:

O recunoaşteţi? E Julianne Moore sub acoperire

Ce "prăjină" e fata lui Julianne Moore!

Julianne Moore abia așteaptă să se vaccineze anti-COVID-19

Julianne Moore este măritată din 2003 cu Bart Freundlich și au doi copii, pe Liv (18 ani) și Caleb (23 de ani). Actrița care a absolvit Universitatea din Boston și și-a început cariera în 1981, de abia așteaptă să se vaccineze pentru a scăpa de coșmarul izolării în casă pe perioada pandemiei. Ea a recunoscut de nenumărate ori că a trecut prin depresii îngrozitoare din cauza lipsei de activitate și a faptului că a fost obligată să stea majoritatea timpului în casă. 

Mai multe