Julianne Moore, dezastru la gală! Cum s-a îmbrăcat

31 ianuarie 2016 11:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Julianne Moore (55 de ani) a fost una dintre aparițiile intens criticate, la cea de-a 22-a ediție a galei Screen Actors Guild Awards, care a avut loc sâmbătă (30 octombrie), la Los Angeles, California. Deși are o siluetă de invidiat și se menține foarte bine, celebra actriță a cam dat-o în bară la capitolul vestimentație, iar criticii au taxat-o.

Nimeni nu știe ce a fost în capul lui Julianne Moore, atunci când s-a decis să se îmbrace într-o rochie verde, cu o croială foarte ciudată și care nu i-a evidențiat deloc silueta. Prezentă pe covorul roșu de la Screen Actors Guild Awards, actrița nu a reușit să impresioneze plăcut prin ținuta ei foarte sclipitoare, potrivit Daily Mail.

La soare te poți uita, dar la ea ba

Roșcata este o frumusețe incontestabilă, dar reușește să o dea în bară la diferitele evenimente importante, unde vedetele se întrec în rochii de gală. Ținuta verde și extrem de sclipitoare a actriței poartă semnătura casei de modă Givenchy și face parte din noua colecție de primăvară/vară 2016. Din păcate, Juliane Moore, cândva regina covorului roșu, a arătat ca la balul liceului, iar rochia a făcut-o să pară ca și cum nu s-a uitat în oglindă, înainte să iasă din casă.

Mai multe