Julianne Moore nu mai îmbătrâneşte! Ce bine arată roşcata la 57 de ani

16 februarie 2018 16:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Julianne Moore sfidează timpul. Ajunsă la 57 de ani, actriţa arată impecabil. Înaltă, slabă, naturală şi îmbrăcată în ton cu moda.

Paparazzii de peste Ocean au surprins-o pe Julianne pe străzile din cartierul Soho, New York.

Actrița americană arată excelent pentru vârsta ei și multe femei o invidiază pentru cum reușește să se mențină în formă. Mai mult, roşcata e în pas cu moda şi poartă haine simple, dar cool. Julliane a optat pentru o ţinută all black, iar în picioare a purtat o pereche de adidaşi populari în rândul vedetelor sezonul acesta.

Este vorba despre o pereche de adidaşi negri, cu talpă albă, de la Balenciaga, care costă în jur de 465 de euro. Cu părul în vânt, o sacoşă înflorată în mână şi ochelari de soare, actriţa şi-a văzut liniştită de cumpărături şi i-a ignorant pe fotografii care o urmăreau.

Julianne Moore este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe din lume. La vârsta de 56 de ani, a devenit imaginea brandului de lenjerie intimă Triumph alături de Liv Tyler, în campania de toamnă-iarnă 2017, reuşind să sfideze trecerea timpului cu frumuseţea sa şi silueta de invidiat.

Mai multe