Justin Bieber îşi şantajează iubita cu o casetă porno

4 aprilie 2014 21:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O înşeală cu cine apucă, dar nu o lasă să-şi vadă de viaţa ei!

Justin Bieber, de 20 de ani, a turbat de gelozie când a văzut-o pe Selena Gomez într-o fotografie postată pe Internet la braţul lui Orlando Bloom. Selena, de 21 de ani a participat la 26 martie la o conferinţă în California.

La eveniment au fost prezenţi actorul Seth Rogen şi Orlando Bloom, de 37 de ani. După eveniment frumoasa Selena a făcut o poză în spatele scenei la braţul lui Bloom. Suficient ca Bieber să ia foc.

26 martie 2014: Selena se fotografiază cu Orlando Bloom şi Seth Rogen să îl facă gelos pe Bieber

El e supărat pe Bloom pentru că l-a numit „puşti răsfăţat" într-un interviu acordat în presa americană şi a profitat de ocazie să îşi descarce frustrările şi nervii în capul Selenei. Şi pentru a fi sigur că Selena nu o să îi dea papucii, Bieber i-a reamintit că are mai multe înregistrări video cu ei doi făcând sex. Conform „Hollywood Gossip", dacă Selena se desparte de el, Bieber va posta pe Internet filmuleţele compromiţătoare.

E cuplat cu Selena de 3 ani. Cei doi au o relaţie din 2011, dar Bieber nu i-a fost mereu fidel. El a fost prins des frecventând bordeluri în timpul turneului din America Latină. Anturajul starului, care are o avere estimată la peste 70 de milioane $, şi influenţa tatălui său par a fi cauzele problemelor lui.

Mai multe