Justin Bieber s-a întors la o veche iubire! Şi nu e Selena Gomez

13 iunie 2018 14:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În mai i-a spus „adio” Selenei Gomez, iar acum se giugiuleşte cu nepoata lui Alec Baldwin. Justin Bieber s-a întors în braţele fotomodelului Hailey Baldwin, cu care a mai avut o scurtă relaţie în 2015.

Ba se împacă, ba se despart! De data asta, Justin se consolează cu superba fiica a actorului Stephen Baldwin şi totodată nepoata mult mai celebrului Alec Baldwin. Luna trecută, tabloidele de peste Ocean scriau că Justin Bieber (24 de mai) şi Selena Gomez (25 mai) s-au despărţit din nou, la doar câteva luni după ce se împăcaseră. Motivul? Mama Serenei, care refuză să îl accepte pe cântăreţ în sânul familiei.

O sursă a publicaţiei People susţine că despărţirea aceasta nu a fost influenţată cu nimic de atitudinea pe care o are Mandy Teefy faţă de iubitul fiicei sale.

“Au decis să ia o pauză din cauza problemelor de comunicare pe care le au, ea nu ar trebui să ia o decizie referitor la relaţia pe care o are, bazându-se exlusiv pe opinia mamei sale despre cel care îi este iubit. Au fost ceva neînţelegeri între ei, dar nu ar surprinde pe nimeni dacă s-ar împăca într-o săptămână, acesta este stilul lor”, a declarat o sursă apropiată pentru mirror.co.uk.

Cu cine se iubeşte acum Justin Bieber

Nu doar că nu s-au împăcat, dar Justin are deja o nouă relaţie. Paparazzi l-au surprins în ultimele zile alături de Hailey Baldwin (21 de ani). Cântăreţul şi fotomodelul au mai avut o relaţie în 2015.

Cei doi au fost fotografiaţi în Miami, într-o vacanţă fulger. S-au cazat la un hotel exclusivist din Miami şi s-au distrat la piscină. Într-una din seri, artistul şi blondina au fost văzuţi într-un club ţinându-se de mână, scrie Daily Mail. Paparazzi i-au prins şi la aeroport, când se pregăteau să plece din Miami. Ca un adevărat gentleman, Justin Bieber i-a cărat toate bagajele iubitei.

Mai multe