Justin Bieber și-a luat o bătaie serioasă! Care a fost motivul conflictului

10 iunie 2016 8:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tocmai când credeați că celebrul star pop Justin Bieber a renunțat să mai facă ceva prostesc, el a fost surprins într-un nou scandal, de această dată unul violent. S-a luat la trântă cu un bărbat de două ori mai mare decât el chiar în văzul tuturor.

Materialul video care a fost publicat pe o rețea de socializare, îl surprinde Pe justin în mijlocul unei bătăi cu un bărbat care nu pare prea afectat fizic în ciuda eforturilor vedetei pop de a-l pune la pământ, potrivit DailyMail.co.uk

Incidentul s-a petrecut în afara Hotelului Cleveland și se poate vedea cum Bieber îl atacă deosebit de agresiv pe oponentul său până în momentul în care acesta decide să-l pună la respect, trântindu-l la pământ.  

Justin ar fi continuat bătaia, dar oamenii din jur l-au oprit. Tot aceștia au afirmat că bărbatul l-a rugat să-i dea câteva autografe pentru fiicele sale și să facă o fotografie. Cântărețul s-a enervat și este cunoscut faptul că a anunțat recent că nu se va mai poza cu fanii. 

Imediat după ce și-a luat bătaia zdravănă, Justin Bieber s-a lăudat pe contul său de Instagram că nu a pățit nimic grav și că nu are "nicio zgârietură".

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe