Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit! Cum a cerut-o artistul de nevastă

10 iulie 2018 14:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E oficial! Justin Bieber (24 de ani) şi Hailey Baldwin (21 de ani) s-au logodit şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cântăreţul canadian a confirmat logodna pe contul de Instagram, acolo unde a postat un mesaj de dragoste pentru superba fiica a actorului Stephen Baldwin şi totodată nepoata mult mai celebrului Alec Baldwin.

După zeci de despărţiri şi împăcări cu “eterna” lui iubire - Selena Gomez, cântăreţul şi-a găsit alinarea în braţele unei foste iubiri – Hailey Baldwin. Cei doi au avut o relaţie în 2015 şi apoi au rămas buni prieteni. Anul acesta în iunie, au apărut primele zvonuri că artistul şi modelul s-ar fi împăcat, iar acum la mai puţin de o lună aflăm că s-au logodit.

La începutul lunii iunie, fotografii i-au surprins într-o vacanţă în Miami, iar apoi cei doi nu şi-au mai ascuns relaţia. În ultimele săptămâni, cei doi au fost de nedespărţit. Au fost pozaţi la restaurant, în club, în maşină, pe stradă sau în aeroport. Luni, starul canadian a postat o fotografie pe contul de Instagram în care îşi ţine în braţe logodnica. Imaginea este însoţită şi de un text siropos. În 12 ore, fotografie cu Justin şi Hailey a strâns peste 9.5 milioane de aprecieri.

“Hailey, sunt atât de îndrăgostit de orice are legătură cu tine! Atât de angajat să îmi petrec viaţa cunoscându-te în cel mai mic detaliu, iubindu-te cu răbdare şi bunătate”, a scris cântăreţul pe Instagram, acolo unde are peste 100 de milioane de fani.

“Inima mea e întreagă acum şi este toată a ta şi întotdeauna te voi pune pe primul loc. Eşti iubirea vieţii mele, Hailey Baldwin! Nu mi-aş dori să-mi petrec viaţa cu nimeni altcineva. Mi-ai făcut atât de mult bine şi ne completăm perfect unul pe altul”, a continuat Justin Bieber.

La rândul ei, Hailey a postat pe Twitter un mesaj pentru Justin. “Nu ştiu sigur ce am făcut în viaţa asta ca să merit o aşa fericire, dar sunt atât de recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a dat o persoană atât de incredibilă cu care să îmi împart viaţa. Nu am cuvinte ca să-mi exprim recunoştinţa”, a scris modelul.

Cum a cerut-o Justin Bieber de nevastă pe Hailey Baldwin

Potrivit E News, Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit sâmbătă seară într-un resort exclusivist din Bahamas. Cei doi se aflau acolo în vacanţă, iar cererea a avut loc la restaurant. Bodyguarzii lui Bieber le-ar fi cerut celor prezenţi în local să nu folosească telefoanele mobile şi să nu filmeze momentul.

Mai multe