Justin Bieber și soția lui, criticați pentru cum s-au îmbrăcat la întâlnirea cu Emmanuel Macron: “O lipsă de respect față de președinte”

23 iunie 2021 17:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Justin Bieber și soția lui, Hailey, se află zilele acestea la Paris, unde se bucură de o vacanță romantică. Shopping, terase și cine, dar și o întâlnire cu președintele Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte, au fost pe lista tânărului cuplu.

Deși nu se știe motivul pentru care vedetele s-au întâlnit cu liderul francez, Justin a ținut să pună o poză alături de cuplul prezidențial pe contul lui de Instagram. Au existat destule persoane care i-au atras atenția că atât el, cât și soția sa nu s-au îmbrăcat tocmai potrivit pentru  ocazie.

"Ar fi trebuiți să fiți mai formali când vizitați politicieni", a scris cineva în dreptul pozei, pentru ca un alt utilizator Instagram să spună: "Cu toți banii pe care îi aveți, ar fi trebuit să vă îmbrăcați mai elegant. E o lipsă de respect față de președinte". 

Deși a ales un costum, Justin s-a încălțat cu pantofi sport, în timp ce Hailey a îmbrăcat o rochie care a lăsat cam multă piele la vedere în partea superioară. Imediat după întâlnire, soții Bieber au mers la cină într-un local parizian, un loc mai potrivit pentru hainele alese.

Mai multe