Justin Bieber va deveni tătic?

16 septembrie 2021 14:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Justin Bieber va deveni tătic? Cântărețul a fost surprins punând mâna pe abdomenul soției, Hailey, și fanii au tras concluzia că așteaptă să devină tătic.

Cântărețul Justin Bieber va deveni tătic la 27 de ani? O sursă a spus pentru TMZ.com că soția sa, Hailey, în vârstă de 24 de ani, totuși, nu e gravidă. Justin a pus mâna pe absomenul soției, pe covorul roșu, la gala MET, luni seara, dar a făcut-o total întâmplător. Hailey i-a îndepărtat mâna, dar fanii nu au putut să uite gestul lui. Ea a spus că își dorește să devină mamă, dar acest lucru nu este în planurile sale imediate, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista ”Elle”.

Fosta iubită a lui Bieber încă o tulbură pe soția sa

Verișoara lui Hailey, Ireland Baldwin (25 de ani), a apărat-o pe soția lui Justin Bieber, după ce fanii au început să strige numele Selenei Gomez, fosta iubire a soțului ei, la gala MET. În timp ce Hailey și Justin au defilat pe covorul roșu fanii au început să strige. ” Selena! Selena! Selena!”. Hailey a povestit că mereu este comparată de fanii soțului cu fosta lui iubită, Sekena Gomez, pe care ei o preferă. Fanii cred că Justin Bieber va deveni tătic.

Mai multe