Justin Timberlake e chemat în instanță

7 noiembrie 2009 0:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Avocatul artistului însă, s-a gândit că cea mai bună modalitate de a rezolva această situație este să scape de judecătorul care se ocupă de caz.

Justin Timberlake a obţinut un ordin temporar de restricţie împotriva unei femei care a fost descrisă de avocatul starului ca fiind "obsedată şi instabilă mintal". Potrivit documentelor depuse la Curtea Supremă din Los Angeles, Karen McNeil, în vârstă de 48 de ani, a intrat prin efracţie în locuinţa cântăreţului, de mai multe ori.

Poblema este că Timberlake nu a depus nicio declarație împotriva femeii, relatează TMZ.  Singurele plăngeri depuse, vin din partea bodyguarzilor starului, care susțin că femeia este o străină cu rele intenții.

La rândul său, într-o declarație de 60 de pagini, acuzata susține că este o prietenă veche de-a lui Justin.

Drept consecință, judecătorul l-a chemat, luni, pe Justin Timberlake la tribunal, pentru a depune mărturie împotriva lui Karen McNeil. Se pare însă, că această măsură nu a fost pe placul avocatului care îl reprezintă pe cântăreț, întrucât acesta a completat hârtiile necesare obținerii unui alt judecător, care să audieze cazul.

Mai multe