Kanye West, enervat la culme: „Kris Jenner e responsabilă pentru jefuirea lui Kim”

6 octombrie 2016 11:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kris Jenner (60 de ani), mama lui Kim Kardashian (35 de ani), nu s-a interesat prea mult de fiica sa în ziua în care a fost jefuită și amenințată cu arma chiar în camera de hotel unde se cazase.

O sursă apropiată familiei Kardashian a mărturisit că soțul lui Kim, Kanye West (39 de ani) a răbufnit și a acuzat-o pe Kris Jenner că nu și-a făcut datoria de mamă față de fiica sa și din această cauză securitatea, nu doar că a fost ineficientă, dar și inexistentă în noaptea fatidică, informează Radar Online.

După ce Kim Kardashian a fost jefuită, „Kanye a aruncat vina pe Kris pentru că i-a spus că fiica sa va fi păzită bine tot timpul, dar Kim era singură când a avut loc jaful. Kim și Kanye încă par că se tem să părăsească apartamentul lor din New York. La rândul ei, Kris se învinovățește  și a început să bea alcool pentru a face față situației”, a declarat o persoană apropiată familiei Kardashian.

Chiar și așa, Kris vrea să-și ia revanșa: „A spus că va plăti oricât de mult pentru a-i prinde pe cei responsabili de jaful armat asupra fiicei sale”, a mai adăugat aceasta.

Pe măsură ce ies la lumină tot mai multe detalii despre ce i s-a întâmplat celebrei brunete, ne dăm seama că aceasta nu a fost protejată de nicio gardă de corp atunci când au pătruns atacatorii. „Kanye i-a spus lui Kris că o consideră vinovată pentru că ea este cea care ține legătura cu securitatea. Kris se simte deja oribil și responsabilă pentru tot ce s-a întâmplat.”

Kanye West a părăsit Parisul weekendul trecut pentru a susține un concert la New York, dar după ce s-a întâmplat, a promis că nu-i va mai lăsa singuri pe Kim, North și Saint – cei doi copii ai lor.

În noaptea când s-a întâmplat jaful, Kim Kardashian a publicat pe o rețea de socializare poze cu ea, mama sa și sora ei, Kourtney (37 de ani). Publicările ei de pe Internet n-au făcut decât să ofere atacatorilor și mai multe detalii despre locația ei.

Mai multe