Kate Beckinsale, ravisantă pe covorul roşu în Franţa

3 septembrie 2018 16:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În 2009, Kate Beckinsale era desemnată cea mai sexy femeie în viaţă. Ajunsă la 45 de ani, actriţa arată senzaţional, iar cea mai recentă apariţie a ei pe covorul roşu i-a lăsat muţi de admiraţie pe cei prezenţi la “Deauville US Film Festival”, care are loc în Franţa.

Kate a primit premiul “The Talent Award” şi şi-a făcut apariţia la eveniment într-o rochie de prinţesă. Actriţa din “Pearl Harbour” a fost strălucitoare într-o creaţie semnată Zuhair Murad, scrie Daily Mail.

Kate Beckinsale a furat toate privirile în rochia roşie cu detalii preţioase şi un decolteu ameţitor. Vedeta a fost impecabilă din cap până în picioare, iar cerceii cu diamante au completat perfect ţinuta. Kate şi-a prins părul şi şi-a scos în evidenţă chipul angelic.

Actriţa ştie să facă impresie pe covorul roşu fără să depună prea multe eforturi. La 45 de ani, Kate, care este mama unei fete de 19 ani, are un corp fără cusur şi arată chiar mai bine ca-n tinereţe.

Actriţa are o avere estimată la 13 milioane de dolari şi a fost căsătorită cu Len Wiseman, între 2004 şi 2016. Este una dintre cele mai suple vedete de la Hollywood din ultimii 5 ani. Secretul ei se numeşte: yoga cu capre. Mai exact, un ţap „o învaţă” să se relaxeze şi să facă mişcările necesare de subţiere a taliei şi tonifiere a musculaturii. Yoga cu animale este în vogă în New York, Los Angeles şi a căpătat susţinători şi în Franţa, Belgia, Marea Britanie şi Elveţia.

Mai multe