Kate Middleton a făcut senzație cu o pereche de pantaloni de 30 de euro

6 septembrie 2016 17:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ducesa de Cambridge, născută Kate Middleton, a provocat din nou o epuizare a stocurilor din magazine după ce a apărut într-o ținută accesibilă la o întâlnire oficială. De data aceasta este vorba despre o pereche de pantaloni de 30 de euro, de la Gap.

Lucrurile s-au petrecut după scenariul cunoscut. De fiecare dată când își face apariția la o întâlnire oficială, o acțiune caritabilă sau pur și simplu pe străzile Londrei, la plimbare, ducesa impresionează prin stilul vestimentar simplu și cochet. Iar a doua zi, fanii iau cu asalt magazinele producătorilor. La sfârșitul săptămânii trecute, Kate a ”lovit” din nou.

Cu ocazia vizitei oficiale în Cornwall, prințul William și soția sa au făcut o oprire și în Insulele Scilly, pentru a descoperi Eden Project, un proiect de mediu pe tema dezvoltării durabile. Pentru această plimbare în natură, Kate a renunțat la rochiile elegante și a ales o pereche de pantaloni cu imprimeu alb-negru, un blazer bleumarin și o bluză albă.

Pantalonii, modelul ”Ikat Blue”de la Gap, a făcut furori printre fanii ducesei. În acest moment, pantalonii nu mai sunt de găsit pe teritoriul Marii Britanii, nici în magazine, nici pe site-ul cunoscutului lanț american. Ar fi fost și păcat, dat fiind că pantalonii cu pricina erau la reduceri și costau doar 30 de euro.

Mai multe