Kate Middleton i-a trimis darurile înapoi lui Kim Kardashian

15 octombrie 2015 22:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedetă de reality show în SUA, Kim Kardashian îşi doreşte cu disperare să facă parte din cercul de prieteni al ducesei Kate Middleton. I-a trimis şi daruri pentru fiul ei, dar aceasta le-a expediat înapoi.

Kim Kardashian (34 de ani) se crede cea mai faimoasă persoană din lume, scrie revista “Star”. Ea s-ar fi înfuriat îngrozitor, fiindcă soţia prinţului William, al doilea în linia de ­succesiune la tronul britanic, o respinge. Kate Middleton (33 de ani) i-ar fi trimis înapoi până şi darurile pe care Kim i le oferise pentru ­micul prinţ George. Kim Kardashian ar fi făcut o obsesie pentru Kate Middleton. O urmăreşte în tot ce face şi o imită. A vrut să facă şi nunta cu rapperul Kanye West la Palatul Versailles, în 2014, sperând că astfel o să-i aibă ca invitaţi pe Kate şi William.

Kim a rămas şi însărcinată cu primul copil, fetiţa North, în acelaşi timp în care Kate îl aştepta pe primul ei bebeluş, George. Kim i-a propus soţiei lui William o întâlnire între cei doi copii, care acum au amândoi vârsta de 2 ani. Voia ca North să se joace cu prinţul George.

Americanca s-ar fi gândit chiar la o căsătorie a lor în ­viitor. În primul rând, vedeta de peste Ocean îşi dorea o invitaţie oficială la Palatul Kensington. Vâzând că ducesa britanică nu vrea să fie prietene, Kim ­Kardashian a luat foc. “Oricum, North e mai drăguţă decât Geor­ge”, ar fi spus ea, supărată.

Mai multe