Kate Middleton, ținută îndrăzneață în timpul turului regal din Canada

26 septembrie 2016 18:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu toții știm că Ducesa de Cambridge chiar știe cum să fie elegantă, dar în timpul turului regal din Canada, Kate Middleton a purtat o ținută care poate fi considerată o adevărată capodoperă.

De când Kate a devenit soția Prințului William, toți admiratorii ei și-au dorit să o vadă pe Ducesă măcar o dată purtând o ținută ceva mai îndrăzneață, dar așteptările lor au rămas fără un răspuns. De această dată însă, odată cu sosirea lui Kate la Vancouver, nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă într-o rochie scurtă până peste genunchi, după cum informează The Mirror.

Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie albă cu frumoase motive florale de culoare roșie, realizată special pentru ea de către designerul Alexander McQueen. Deși aparent nu pare nimic deosebit la această ținută, cine a privit-o cu atenție a putut observa că eleganta piesă vestimentară i-a lăsat genunchii la vedere, un aspect destul de îndrăzneț pentru standardele unei familii regale.

Chiar și încălțămintea a fost destul de neobișnuită – ea a ales o pereche de pantofi cu toc destul de înalt, a cărei culoare a fost asortată cu poșeta.

Mai multe